1439 Ramazan Yardımlarından Dolayı Teşekkür Ediyoruz | İmam Buhari Vakfı
1439 Ramazan Yardımlarından Dolayı Teşekkür Ediyoruz Reviewed by Momizat on . Desteklerinizden Dolayı Tüm Hayırseverlere Teşekkür Ederiz. Allah Rasûlü sallallahu aleyhi ve sellem’in “Kim bir oruçluyu iftar ettirirse, oruçlu kadar sevap ka Desteklerinizden Dolayı Tüm Hayırseverlere Teşekkür Ederiz. Allah Rasûlü sallallahu aleyhi ve sellem’in “Kim bir oruçluyu iftar ettirirse, oruçlu kadar sevap ka Rating: 0

1439 Ramazan Yardımlarından Dolayı Teşekkür Ediyoruz

Desteklerinizden Dolayı Tüm Hayırseverlere Teşekkür Ederiz.
Allah Rasûlü sallallahu aleyhi ve sellem’in
“Kim bir oruçluyu iftar ettirirse, oruçlu kadar sevap kazanır. Oruçlunun sevabından da hiçbir şey eksilmez.” (Hadis-i Şerif, Tirmizî)
“Hayra vesile olan hayrı yapmış gibidir.” (Hadis-i Şerif, Tirmizî)
Müjdelerine ulaşmayı hedefleyen vakfımız, H. 1439 Ramazan ayında mazlum ve yoksul coğrafyalara yardım elini uzatarak birçok bölgede düzenlemiş olduğu iftar organizasyonları ve kumanya dağıtımlarını gerçekleştirdi. Allah azze ve celle’nin bereketi ve sizlerden gelen yardımlar ile gerçekleştirilen organizasyonlara vermiş olduğunuz desteklerden dolayı tüm hayırseverlere teşekkür ederiz.
Rabbimiz, mazlum ve yoksul duruma düşürülmüş Müslümanların yardımına koşan ve dualarında bu kimseleri unutmayan tüm Müslümanların amellerini izzeti dergâhında kabul etsin. Allah Rasûlü sallallahu aleyhi ve sellem’in müjdelerini mahşer günü karşılarına çıkarsın. İnşallah. (Amin)

Ramazan Bayramlık Çalışmasına destek olmak için tıklayınız.

Ramazan Organizasyonlarından Görüntüler: