18 Tırlık Suriye Yardım Konvoyunu Dualarla Gönderdik | İmam Buhari Vakfı
18 Tırlık Suriye Yardım Konvoyunu Dualarla Gönderdik Reviewed by Momizat on . Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. En son 04 Aralık Pazar sabahı 18 Tırlık Suriye yardım konvoyunu dualarla gön Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. En son 04 Aralık Pazar sabahı 18 Tırlık Suriye yardım konvoyunu dualarla gön Rating: 0

18 Tırlık Suriye Yardım Konvoyunu Dualarla Gönderdik

Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. En son 04 Aralık Pazar sabahı 18 Tırlık Suriye yardım konvoyunu dualarla gönderdik. Allah’a hamd olsun ki, Suriyeli mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için gerçekleştirmiş olduğumuz yardımlarımıza, bir yenisi daha eklemeyi bizlere ihsan eyledi.

5 yıldan fazla başta zalim Esed ve onun destekçileri olan katil İran, Rusya ve tüm ehli küffarın elinde katledilen kardeşlerimize, içine öncelikle dualarımızı ve niyazlarımızı koyduğumuz 18 tırlık yardım konvoyunu, kış öncesi gönderdik.

Yardım konvoyunda; Suriyeli mazlum kardeşlerimizin hem temel ihtiyaçlarını karşılamak hem de yaklaşan kış koşullarına hazırlık amacıyla Su, Kömür, Un yardımının yanı sıra özellikle çocuk yaşlardaki mazlumlara kışlık kıyafet yardımlarını ve tırlarımızla beraber sürekli bombardıman altında olan mazlum kardeşlerimizin yaralarını sarmak için 4 ayrı kampanya ile  ellerine ulaştırmak istediğim ilk yardım setlerini dualarla yola çıkardık.

Yardım Konvoyumuzla beraber;
1 Tır Patates
8 Tır Kömür
5 Tır Un