2014 Kurban Organizasyonunu Tamamladık | İmam Buhari Vakfı
2014 Kurban Organizasyonunu Tamamladık Reviewed by Momizat on . 2014 Yılı Kurban Organizasyonumuzu sizlere layık bir şekilde ihya ettik.   İmam Buhârî Vakfı olarak bu yıl da Kurban çalışmalarımızı tamamladık. Kurbanlıkl 2014 Yılı Kurban Organizasyonumuzu sizlere layık bir şekilde ihya ettik.   İmam Buhârî Vakfı olarak bu yıl da Kurban çalışmalarımızı tamamladık. Kurbanlıkl Rating: 0
You Are Here: Home » Kurban Faaliyetleri F » 2014 Kurban Organizasyonunu Tamamladık

2014 Kurban Organizasyonunu Tamamladık

2014 Yılı Kurban Organizasyonumuzu sizlere layık bir şekilde ihya ettik.

İmam Buhârî Vakfı olarak bu yıl da Kurban çalışmalarımızı tamamladık. Kurbanlıklarınızı konteyner ve hisseleme ekiplerimiz tarafından İslâmî Usûller ve hijyenik ortamlarda hilâle göre kesip sevkiyat ekibimiz aracılığıyla adreslerinize teslim edildi.

Ayrıca vekalet ile kestiğimiz yurt dışı kurbanlık bağışlarınızı “Suriyeli” kardeşlerimize ulaştırdık. Zulüm altındaki kardeşlerimize yardımlarınızı ulaştırmanın huzuru içersinde olan vakıf gönüllülerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca konteyner ekibi, hisseleme ekibi, servis ekibimiz başta olmak üzere bu yıl organizasyon boyunca bizlere yardımı bir borç bilen tüm gönüllülerimize teşekkür eder ve Allah katında ecirlerinin verilmesini niyaz ederiz.

4 Ekim 2014 Kurban Organizasyon Videosu;

[/tabs]