2016 Nebevi Hayat Dergi Yarışması Düzenlendi | İmam Buhari Vakfı
2016 Nebevi Hayat Dergi Yarışması Düzenlendi Reviewed by Momizat on . Nebevi Hayat Dergisi yarışması, 25 Aralık Pazar günü İmam Buhari Vakfında gerçekleştirdi. Bayanlarında katıldığı dergi yarışması Kuran tilaveti ile başladı, Zaf Nebevi Hayat Dergisi yarışması, 25 Aralık Pazar günü İmam Buhari Vakfında gerçekleştirdi. Bayanlarında katıldığı dergi yarışması Kuran tilaveti ile başladı, Zaf Rating: 0

2016 Nebevi Hayat Dergi Yarışması Düzenlendi

Nebevi Hayat Dergisi yarışması, 25 Aralık Pazar günü İmam Buhari Vakfında gerçekleştirdi. Bayanlarında katıldığı dergi yarışması Kuran tilaveti ile başladı, Zafer Mert Hoca’nın konuşması ardından başlayan yarışma 90 dakika sürdü. Yarışmaya katılan tüm okurlarımıza Nebevi Hayat Dergisi olarak teşekkür ederiz. Bu yarışmayı Allahu Teâla’nın izniyle her yılın son ayında düzenleneceğini de bilgilerinize sunarız.

YARIŞMADA İLK 10’A GİREN OKURLARIMIZ

1.   HAKAN BULTAN
2.   BAYRAM GÖKMEN
3.   BURHAN ÖZGÜR
4.   SÜLEYMEN KARAMAN
5.   MEHTİ APTURAN
6.   MAHSUN ÇELİKTENYILDIZ
7.   RAMAZAN ÖZGER
8.   ENGİN ŞAĞBAN
9.   İBRAHİM İŞLEMEZ
10. ONUR ÖMER TERCAN

Sonuçların detaylı bilgisini öğrenmek için irtibat: 0 (534) 403 64 25

Sınav kitapçığını görmek için tıklayınız.