2016 Yılı Geleneksel İftarımız Düzenlenmiştir | İmam Buhari Vakfı
2016 Yılı Geleneksel İftarımız Düzenlenmiştir Reviewed by Momizat on . Vakfımız tarafından geleneksel olarak her sene tertip edilen iftar programı bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Mira Palas salonunda gerçekleştirilen if Vakfımız tarafından geleneksel olarak her sene tertip edilen iftar programı bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Mira Palas salonunda gerçekleştirilen if Rating: 0

2016 Yılı Geleneksel İftarımız Düzenlenmiştir

Vakfımız tarafından geleneksel olarak her sene tertip edilen iftar programı bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Mira Palas salonunda gerçekleştirilen iftar programı selamlama konuşması, Kur’an tilaveti, Hasan KARAKAYA Hocaefendi‘nin nasihatleri ardından İftar duasıyla sona erdi. Bütün katılan kardeşlerimize teşekkür ediyor, Rabbimizin ecir ve mükafatlarını her iki cihanda kendilerine vermelerini niyaz ediyoruz.

Bir daha seneki iftarda buluşmak duasıyla…

Fotoğraf galerisi için:

Comments (1)