2017 Kurban Organizasyonunu Tamamladık | İmam Buhari Vakfı
2017 Kurban Organizasyonunu Tamamladık Reviewed by Momizat on . 2017 Yılı Kurban Organizasyonumuzu sizlere layık bir şekilde ihya ettik. İmam Buhârî Vakfı olarak bu yıl da Kurban çalışmalarımızı tamamladık. Kurbanlıklarınızı 2017 Yılı Kurban Organizasyonumuzu sizlere layık bir şekilde ihya ettik. İmam Buhârî Vakfı olarak bu yıl da Kurban çalışmalarımızı tamamladık. Kurbanlıklarınızı Rating: 0

2017 Kurban Organizasyonunu Tamamladık

2017 Yılı Kurban Organizasyonumuzu sizlere layık bir şekilde ihya ettik. İmam Buhârî Vakfı olarak bu yıl da Kurban çalışmalarımızı tamamladık. Kurbanlıklarınızı kesim ve hisseleme ekiplerimiz tarafından İslâmî Usûller ve hijyenik ortamlarda hilâle göre kesip tarafınıza teslim edildi. Ayrıca vekalet ile kestiğimiz yurt dışı kurbanlık bağışlarınızı "Suriyeli" kardeşlerimize ulaştırdık. Zulüm altındaki kardeşlerimize yardımlarınızı ulaştırmanın huzuru içersinde olan vakıf gönüllülerimize teşekkür ederiz. Ayrıca kesim, hisseleme ve servis ekibimiz başta olmak üzere bu yıl organizasyon boyunca bizlere yardımı bir borç bilen tüm gönüllülerimize teşekkür eder ve Allah katında ecirlerinin verilmesini niyaz ederiz.

1 Eylül 2017 Kurban Organizasyon Videosu;

Fotoğraf galerisi;