2018 Yılı Geleneksel İftarımız Düzenlenmiştir | İmam Buhari Vakfı
2018 Yılı Geleneksel İftarımız Düzenlenmiştir Reviewed by Momizat on . Vakfımız tarafından geleneksel olarak her sene tertip edilen iftar programı bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gerçekleştirilen iftar programı selamlam Vakfımız tarafından geleneksel olarak her sene tertip edilen iftar programı bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gerçekleştirilen iftar programı selamlam Rating: 0

2018 Yılı Geleneksel İftarımız Düzenlenmiştir

Vakfımız tarafından geleneksel olarak her sene tertip edilen iftar programı bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gerçekleştirilen iftar programı selamlama konuşması, Kur’an tilaveti, Sohbet programının ardından İftar duasıyla sona erdi. Davetimize icabet eden ve özellikle iftar organizasyonunda emeği geçen bütün kardeşlerimize teşekkür ediyor, Rabbimizin ecir ve mükafatlarını her iki cihanda kendilerine vermelerini niyaz ediyoruz.

Bir daha seneki iftarda buluşmak duasıyla…