25 Tırlık Suriye Yardım Konvoyunu Dualarla Gönderdik | İmam Buhari Vakfı
25 Tırlık Suriye Yardım Konvoyunu Dualarla Gönderdik Reviewed by Momizat on . Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. En son 01 Ocak Pazar sabahı 25 Tırlık Suriye yardım konvoyunu dualarla gönde Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. En son 01 Ocak Pazar sabahı 25 Tırlık Suriye yardım konvoyunu dualarla gönde Rating: 0
You Are Here: Home » Acil Yardımlar » 25 Tırlık Suriye Yardım Konvoyunu Dualarla Gönderdik

25 Tırlık Suriye Yardım Konvoyunu Dualarla Gönderdik

Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. En son 01 Ocak Pazar sabahı 25 Tırlık Suriye yardım konvoyunu dualarla gönderdik.

Allah’a hamd olsun ki, Suriyeli mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için gerçekleştirmiş olduğumuz yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. En son 04 Aralık Pazar sabahı 18 Tırlık yardım konvoyunun ardından 2017 yılının ilk günününde Suriye yardım çalışmasına 25 tırlık konvoyla bir yenisi daha dualarımızla gönderdik.

5 yıldan fazla başta zalim Esed ve onun destekçileri olan katil İran, Rusya ve tüm ehli küffarın elinde katledilen kardeşlerimize, içine öncelikle dualarımızı ve niyazlarımızı koyduğumuz 25 tırlık yardım konvoyunu, kış mevsiminde gönderdik.

Yardım konvoyunda; Suriyeli mazlum kardeşlerimizin hem temel ihtiyaçlarını karşılamak hem de yaklaşan kış koşullarına hazırlık amacıyla Su, Kömür, Un yardımının yanı sıra özellikle çocuk yaşlardaki mazlumlara kışlık kıyafet yardımlarını ve tırlarımızla beraber sürekli bombardıman altında olan mazlum kardeşlerimizin yaralarını sarmak için 4 ayrı kampanya ile  ellerine ulaştırmak istediğim ilk yardım setlerini dualarla yola çıkardık.

Yardım Konvoyumuzla beraber;
10 Tır Kömür
7 Tır Pirina (Yakacak)
8 Tır Un