Doğu Guta’lı Muhacirler İçin Yardım Tırlarımızı Dualarla Gönderdik | İmam Buhari Vakfı
Doğu Guta’lı Muhacirler İçin Yardım Tırlarımızı Dualarla Gönderdik Reviewed by Momizat on . Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Allah’a hamd olsun ki, Suriyeli mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için gerçekle Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Allah’a hamd olsun ki, Suriyeli mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için gerçekle Rating: 0

Doğu Guta’lı Muhacirler İçin Yardım Tırlarımızı Dualarla Gönderdik

Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Allah’a hamd olsun ki, Suriyeli mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için gerçekleştirmiş olduğumuz yardımlarımıza, bir yenisini daha eklemeyi bizlere ihsan eyledi.

Abluka, açlık ve katliamın en şiddetli haliyle göçe maruz bırakılan Doğu Guta’lı Müslüman kardeşlerimiz için, dualarla tırlarımızı gönderdik.

Doğu Guta’lı kardeşlerimizin gıda ve içme suyu gibi ihtiyaçlarının yanında, mutfak malzemeleri, plastik ev gereçleri, temizlik malzemeleri ile yüklenen tırlarımızı dualarla yola çıkardık.

Yardım konvoyumuzda;

• 2 Tır İçme Suyu
  • 2 Tır Un
  • 1 Tır Konserve ve Gıda Kolisi