Bangladeş’te İmam Buhari Vakfı Daru’s Selam Yetimhanesi İnşaatına Başlandı | İmam Buhari Vakfı
Bangladeş’te İmam Buhari Vakfı Daru’s Selam Yetimhanesi İnşaatına Başlandı Reviewed by Momizat on . Bangladeş’te Müslüman neslin muhafaza edilebilmesi için 600 m2 alan üzerine 100 yetimin yatılı olarak kalabileceği 200 yetimin öğrenim görebileceği “İmam Buhari Bangladeş’te Müslüman neslin muhafaza edilebilmesi için 600 m2 alan üzerine 100 yetimin yatılı olarak kalabileceği 200 yetimin öğrenim görebileceği “İmam Buhari Rating: 0

Bangladeş’te İmam Buhari Vakfı Daru’s Selam Yetimhanesi İnşaatına Başlandı

Bangladeş’te Müslüman neslin muhafaza edilebilmesi için 600 m2 alan üzerine 100 yetimin yatılı olarak kalabileceği 200 yetimin öğrenim görebileceği “İmam Buhari Vakfı Daru’s Selam Yetimhanesi” inşaatına başlandı.

Yetimhanemizin Projesinde;

1 Adet Mescid

10 Adet Derslik

1 Adet Kütüphane