Doğru Tercih İçin Bize Uğrayın ! | İmam Buhari Vakfı
Doğru Tercih İçin Bize Uğrayın ! Reviewed by Momizat on . 2016-2017 üniversite sınavına giren tüm gençlerimizi tebrik ederiz.Eğitim-öğretim hayatınızın önemli bir virajı olan üniversite tercihlerinde; Hangi şehir? Hang 2016-2017 üniversite sınavına giren tüm gençlerimizi tebrik ederiz.Eğitim-öğretim hayatınızın önemli bir virajı olan üniversite tercihlerinde; Hangi şehir? Hang Rating: 0
You Are Here: Home » Eğitim Yardımları » Doğru Tercih İçin Bize Uğrayın !

Doğru Tercih İçin Bize Uğrayın !

Hangi üniversite?
Hangi bölüm? …
Şüphesiz cevabı en fazla merak edilen sorular.Gelin birlikte karar verelim.Üniversite tercih sürecinde -Üniversite okuyan ve üniversiteden mezun olan- rehberlik ekibimiz eşliğinde doğru ve isabetli bir tercih yapmanızda size yardım etmek için yanımıza bekliyoruz.

Fotoğraf Galerisi;