Etkinlik Takvimi | İmam Buhari Vakfı

Suriye’ye Kardeşlik Konvoyu @ İmam Buhari Vakfı
Şub 25 @ 11:00 – 13:00
Suriye'ye Kardeşlik Konvoyu @ İmam Buhari Vakfı | İstanbul | Türkiye

Kış aylarının çetin geçtiği şu günlerde, dondurucu soğukla mücadele eden Suriyeli Kardeşlerimizin evlerini hep beraber ısıtalım. Başlatmış olduğumuz yardım çalışması kapsamında Suriye’de Doğu Hama’dan hicret ederek çadır kentlerde yaşayan kardeşlerimiz için (Allah azze ve celle’nin izni ile) ulaşmak üzere tırlarımız 25 Şubat Pazar günü İmam Buhari Vakfı’nın önünden kaldırılacaktır.

Acil Yardım İhtiyaçları;

• Kömür
  • Un
  • Gıda Kolisi
  • Bebek Maması
  • Su
  • Çadır
  • Battaniye
  • Hasır
  • Yatak Süngeri

Kardeşliğimizin bir ispatı olarak “Kardeşlik Konvoyu’na”  desteklerinizi bekliyoruz.

“Müslüman Müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez ve onu zalime teslim etmez. Kim kardeşinin yardımında bulunursa Allah azze ve celle’de ona yardım eder. Kim bir Müslümanın sıkıntısını giderirse Allah azze ve celle’de onun kıyamet günündeki sıkıntılarından birini giderir. Kim bir Müslümanın ayıbını örterse Allah azze ve celle’de kıyamet gününde onun ayıplarını örter.” (Buhari, Muslim)

Hesap bilgileri için tıklayınız.