Afrika-Nijer Cami ve Su Kuyusu Projeleri | İmam Buhari Vakfı
Afrika-Nijer Cami ve Su Kuyusu Projeleri Reviewed by Momizat on . İmam Buhari Vakfı olarak bu projede bölge halklarının cami, mescid ihtiyacını ve bunların yanına inşa edilecek su kuyuları ile suya kilometrelerce yol yürüyen b İmam Buhari Vakfı olarak bu projede bölge halklarının cami, mescid ihtiyacını ve bunların yanına inşa edilecek su kuyuları ile suya kilometrelerce yol yürüyen b Rating:
You Are Here: Home » Event » Afrika-Nijer Cami ve Su Kuyusu Projeleri

Afrika-Nijer Cami ve Su Kuyusu Projeleri

When:
3 Eylül 2018 @ 10:00
2018-09-03T10:00:00+03:00
2018-09-03T10:15:00+03:00
Afrika-Nijer Cami ve Su Kuyusu Projeleri

İmam Buhari Vakfı olarak bu projede bölge halklarının cami, mescid ihtiyacını ve bunların yanına inşa edilecek su kuyuları ile suya kilometrelerce yol yürüyen bölge halkının su ihtiyacını karşılamayı amaçlıyoruz.

Vakfımız bu projesini sizlerin desteğiyle sürdürüyor. Siz de bir cami yaptırabilir veya cami fonumuza dilediğiniz ölçüde katkıda bulunabilirsiniz.

Projemize Katkı ve Destek Yöntemleri:

1- Bireysel: Cami fonuna bağışta bulunmak isteyen kişi, İmam Buhari Vakfı’nın cami ve mescid çalışması yaptığı bölgelerde şahsı veya uygun gördüğü kişiler adına cami veya mescid yaptırabilir.

2- Havuz: İmam Buhari Vakfı cami projeleri ile şahıslar adına inşa edilen cami ve mescidler dışında kişi ve kurumlar diledikleri miktarda bağış yaparak cami/mescid fonuna destek olabilirler. Miktarı ne olursa olsun bağışlar, cami ve mescid inşası için ayrılmış olan havuzda toplanır ve sadece bu iş için kullanılır.

“Allah’ın Mescitlerini ancak Allaha ve ahiret gününe inanan, namazı dosdoğru kılan, zekatı veren ve Allahtan başkasından korkmayan kimseler imar eder. İşte onların doğru yolu bulanlardan olmaları umulur.”

(Tevbe; 9-18)

İMAM BUHARİ VAKFI