Filistin Dayanışma Derneğinden Vakfımıza Ziyaret | İmam Buhari Vakfı
Filistin Dayanışma Derneğinden Vakfımıza Ziyaret Reviewed by Momizat on . Filistin Dayanışma Derneğinin başkanı Muhammed Mşeniş ve ekibi vakfımızı ziyaret etti. Filistin davasının yılmaz savunucularından Filistin Dayanışma Derneğinin Filistin Dayanışma Derneğinin başkanı Muhammed Mşeniş ve ekibi vakfımızı ziyaret etti. Filistin davasının yılmaz savunucularından Filistin Dayanışma Derneğinin Rating: 0
You Are Here: Home » TÜM HABERLER » Filistin Dayanışma Derneğinden Vakfımıza Ziyaret

Filistin Dayanışma Derneğinden Vakfımıza Ziyaret

Filistin davasının yılmaz savunucularından Filistin Dayanışma Derneğinin değerli başkanı sayın Muhammed Mşeniş ve ekibi tarafından vakfımıza istişare amaçlı bir ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Gerçekleştirilen ziyarette Filistin hakkında Türkiye’de yapmış oldukları faaliyetler hakkında vakfımıza bilgi aktarımında bulunmuşlardır. Filistin’in yahudi işgali altında çekmiş olduğu sıkıntılar dile getirilmiş ve başta Gazze olmak üzere Filistinli kardeşlerimiz hakkında yapabileceğimiz çalışmalar hakkında vakfımıza bilgi vermişlerdir.

Vakfımız bu bilgiler ışığında Filistin ve Gazze’li kardeşlerimize yardım amaçlı çalışmalar yürütücektir.

Rabbimizden niyazımız çalışmalarımızda bizleri ihlaslı kılması, hayra muvaffak kılması ve özgür Filistinde bir araya geleceğimiz günleri bizlere göstermesidir.

İylik ve takva üzerinde yardımlaşmak duasıyla.