Filistin-Gazze İlk Yardım Çalışması | İmam Buhari Vakfı
Filistin-Gazze İlk Yardım Çalışması Reviewed by Momizat on . ABD ve onun kukla devletlerince Kudüs'ün başkent ilan edilmesi üzerine ümmet adına Kudüs'ü işgale karşı koymaya çalışan Gazze'li kardeşlerimiz ellerindeki tüm i ABD ve onun kukla devletlerince Kudüs'ün başkent ilan edilmesi üzerine ümmet adına Kudüs'ü işgale karşı koymaya çalışan Gazze'li kardeşlerimiz ellerindeki tüm i Rating: 0
You Are Here: Home » Acil Yardımlar » Filistin-Gazze İlk Yardım Çalışması

Filistin-Gazze İlk Yardım Çalışması

ABD ve onun kukla devletlerince Kudüs’ün başkent ilan edilmesi üzerine ümmet adına Kudüs’ü işgale karşı koymaya çalışan Gazze’li kardeşlerimiz ellerindeki tüm imkanları ile mücadelelerini sürdürüyorlar. Terörist Yahudi çetesinin saldırıları sonucu şimdiden onlarca şehit ve yüzlerce yaralı ile mücadeleye devam eden kardeşlerimizi yalnız bırakmama adına bir nebze de olsa yardımlarımızı ulaştırma çalışıyouz. Acil yardım çalışmaları için bölgede bulunan ekiplere desteklerimiz devam ediyor..

Yardım Çalışmaları İçin Hesap Bilgileri:

Kuveyt Türk K.B.
Hesabın Adı: İmam Buhari Eğitim ve Araştırma Vakfı