Geleneksel Ramazan İftar Programımız Düzenlenmiştir | İmam Buhari Vakfı
Geleneksel Ramazan İftar Programımız Düzenlenmiştir Reviewed by Momizat on . Vakfımızın her sene geleneksel olarak gerçekleştirmiş olduğu Ramazan iftarı bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Bayrampaşa Labella toplantı salonunda ge Vakfımızın her sene geleneksel olarak gerçekleştirmiş olduğu Ramazan iftarı bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Bayrampaşa Labella toplantı salonunda ge Rating: 0

Geleneksel Ramazan İftar Programımız Düzenlenmiştir

Bayrampaşa Labella toplantı salonunda gerçekleştirilen iftar programı Kur’an tilaveti, selamlama konuşması, nasihatler ve yapılan duanın ardından bitti. İftar çıkışında bütün katılımcılara vakfımızın tanıtım broşürleri, kardeşlik sözleşmesi kitabı ve imsakiyeler hediye olarak dağıtıldı. Bütün katılan kardeşlerimize teşekkür ediyor, Rabbimizin ecir ve mükafatlarını her iki cihanda kendilerine vermelerini niyaz ediyoruz.

5 Temuz 2014 Geleneksel İftar Programımı Videosu

2013 Yılında Yapılan Geleneksel İftar Programımızın Açılış Konuşması