Hz. Ömer’in Hayatı, Hilafeti, Adaleti ve Şehadeti Semineri | İmam Buhari Vakfı
Hz. Ömer’in Hayatı, Hilafeti, Adaleti ve Şehadeti Semineri Reviewed by Momizat on . Sadık Türkmen Hoca tarafından "Hz. Ömer'in Hayatı, Hilafeti, Adaleti ve Şehadeti" konulu seminer düzenlenmiştir. 02 Mart 2016 Çarşamba günü saat 20:30'da vakıf Sadık Türkmen Hoca tarafından "Hz. Ömer'in Hayatı, Hilafeti, Adaleti ve Şehadeti" konulu seminer düzenlenmiştir. 02 Mart 2016 Çarşamba günü saat 20:30'da vakıf Rating: 0
You Are Here: Home » MULTİMEDYA » Seminer Medyaları » 2016 » Hz. Ömer’in Hayatı, Hilafeti, Adaleti ve Şehadeti Semineri

Hz. Ömer’in Hayatı, Hilafeti, Adaleti ve Şehadeti Semineri

Sadık Türkmen Hoca tarafından “Hz. Ömer’in Hayatı, Hilafeti, Adaleti ve Şehadeti” konulu seminer düzenlenmiştir.

02 Mart 2016 Çarşamba günü saat 20:30’da vakıf binamıza gelen katılımcılar ve canlı yayın sisteminden bağlanan izleyiciler tarafından takip edilen seminer programına, bayanlarda vakıf merkezinde kendilerine ayrılan bölümden katılarak izleyebildiler.

06 Nisan 2016 Çarşamba günü “Ahir Zaman Hadisleri Işığında Dünyamız” konulu seminer Mahmut Varhan hoca tarafından sunulacaktır. Katılımlarınızı beklemekteyiz.