İBAG Ekibimiz Öncü Pınar Sınır Kapısı’nda Hizmette | İmam Buhari Vakfı
İBAG Ekibimiz Öncü Pınar Sınır Kapısı’nda Hizmette Reviewed by Momizat on . Türkiye - Suriye sınırında devam eden göç dalgasında sığınmacılara yardım etmek üzere İBAG ekibimiz yola çıktı. Türkiye – Suriye sınırında İHH öncülüğünde oluşt Türkiye - Suriye sınırında devam eden göç dalgasında sığınmacılara yardım etmek üzere İBAG ekibimiz yola çıktı. Türkiye – Suriye sınırında İHH öncülüğünde oluşt Rating: 0

İBAG Ekibimiz Öncü Pınar Sınır Kapısı’nda Hizmette

Türkiye – Suriye sınırında devam eden göç dalgasında sığınmacılara yardım etmek üzere İBAG ekibimiz yola çıktı.

IMG-20160222-WA0010Türkiye – Suriye sınırında İHH öncülüğünde oluşturulan 50.000 kişilik çadır kentte hizmet sunmak ve destek vermek amacıyla İmam Buhari Afet Gönüllüleri ekibimiz Öncü Pınar’daki çalışmalarına başladı.

Vakfımız çatışı altında oluşturulan ve yaklaşık 2 senedir arama, kurtarma, ilk yardım vb. konularda eğitimlerini tamamlamış olan gönüllü kardeşlerimiz mültecilere ensar olabilmek adına yola çıktılar. İBAG ekibimiz çadır kurma, yemek dağıtma ve mültecilere rehberlik etme hususunda kendilerine verilen görevleri yerine getirmek üzere 11 kişilik bir ekiple çalışmalara destek vermektedirler. Rabbim hizmette emeği geçen bütün kardeşlerden razı olsun. Onları daha hayırlı hizmetlere muvaffak eylesin.

“Amel, sözün efendisidir.”