İmam Buhari Vakfı 2016 Suriye Kurban Organizasyonu | İmam Buhari Vakfı
İmam Buhari Vakfı 2016 Suriye Kurban Organizasyonu Reviewed by Momizat on . İmam Buhari Vakfı, her yıl olduğu gibi bu yıl da, vekâlet yoluyla verilen kurbanları Suriye’deki mazlum kardeşlerimiz için kestirerek kendilerine ulaştırdı. Sur İmam Buhari Vakfı, her yıl olduğu gibi bu yıl da, vekâlet yoluyla verilen kurbanları Suriye’deki mazlum kardeşlerimiz için kestirerek kendilerine ulaştırdı. Sur Rating: 0

İmam Buhari Vakfı 2016 Suriye Kurban Organizasyonu

Suriye’nin Lazkiye şehri başta olmak üzere birçok ilde kurbanlar kesilerek mazlum Suriyeli kardeşlerimize ulaştırıldı. Kurban etleri, başta çocuklar olmak üzere bütün halkta büyük bir sevinç yaşattı. Kurban eti dağıtılan kardeşlerimiz gelen yardımlar vesilesi ile mutlu, huzurlu ve anlamlı bir bayram geçirdiklerinden dolayı çok teşekkür ettiler.

Vakfımız Suriye’de, kurban organizasyonunun yanı sıra ilaç, gıda, un, su ve elbise gibi insani yardımları da devamlı olarak yerine getirmektedir.

Suriye Halkının mesajı:

Bismillahirrahmanirrahim

Allah’ın Teâlâ’nın fazlı ve keremiyle 2016 yılı Kurban bayramı için Suriye’ye göndermiş olduğu, Kurban yardımlarından dolayı, bize Türkiye’den destek olan İmam Buhari Vakfı yardım gönüllülerine teşekkür eder, Allah’ın kendilerinden razı olmasını temenni ederiz.

Allahu Teâlâ kurbanlarınızı kabul ve makbul eylesin.