İslâm Edebinden Demetler Sınavı Gerçekleştirildi | İmam Buhari Vakfı
İslâm Edebinden Demetler Sınavı Gerçekleştirildi Reviewed by Momizat on . "Bugünün gençleri yarının geleceğidir. Geleceğine yatırım yapmayan bir toplum her yönden çökmeye mahkumdur." parolasıyla yola çıkan İmam Buhari Vakfı'nın liseli "Bugünün gençleri yarının geleceğidir. Geleceğine yatırım yapmayan bir toplum her yönden çökmeye mahkumdur." parolasıyla yola çıkan İmam Buhari Vakfı'nın liseli Rating: 0

İslâm Edebinden Demetler Sınavı Gerçekleştirildi

“Bugünün gençleri yarının geleceğidir. Geleceğine yatırım yapmayan bir toplum her yönden çökmeye mahkumdur.” parolasıyla yola çıkan İmam Buhari Vakfı’nın liseli erkek öğrencilere yönelik “İslâm Edebinden Demetler” yarışması 10.04.2016 tarihinde 119 katılımcı ile gerçekleşmiştir. 11.00’da başlayıp 12.30’de biten yarışmanın sonuçları aynı gün içerisinde açıklanmıştır. Ödül töreninden önce öğrenci kardeşlerimiz ve misafirler için mini bir program düzenlenmiştir. Programda genç bir kardeşimiz Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunmuş ardından çeşitli ilahi ve ezgilerle program devam etmiştir. Birinci olan kardeşimizin 80 soruluk sınavda 76 net, onuncu olan kardeşimizin ise 68 net yaptığı yarışma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Dereceye giren kardeşlerimizin hediyeleri kura ile belirlendi. Yarışmada dereceye giren kardeşlerimizin ödüllerini kıymetli hocalarımız ve ağabeylerimiz takdim etti.

Sıralamada ilk 10’a giren Kardeşlerimiz;

Sıra Ad Soyad Doğru Yanlış Hediyeler
1. Bayram Gökmen 76 4 Tam Altın
2. Mehdi Alpturan 76 4 Yarım Altın
3. Musa Taner 73 7 Çeyrek Altın