İslam’da Cemaat Olmanın Gerekliliği, Cemaatin Temel Unsurları, Hizipçiliğin Tehlikeleri | İmam Buhari Vakfı
İslam’da Cemaat Olmanın Gerekliliği, Cemaatin Temel Unsurları, Hizipçiliğin Tehlikeleri Reviewed by Momizat on . 02 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 20:30'da Zafer Mert Hoca tarafından "İslam’da Cemaat Olmanın Gerekliliği, Cemaatin Temel Unsurları, Hizipçiliğin Tehlikeleri" k 02 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 20:30'da Zafer Mert Hoca tarafından "İslam’da Cemaat Olmanın Gerekliliği, Cemaatin Temel Unsurları, Hizipçiliğin Tehlikeleri" k Rating: 0
You Are Here: Home » MULTİMEDYA » Seminer Medyaları » 2015 » İslam’da Cemaat Olmanın Gerekliliği, Cemaatin Temel Unsurları, Hizipçiliğin Tehlikeleri

02 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 20:30’da Zafer Mert Hoca tarafından “İslam’da Cemaat Olmanın Gerekliliği, Cemaatin Temel Unsurları, Hizipçiliğin Tehlikeleri” konulu seminer verilmiştir. Vakıf binamıza gelen katılımcılar ve canlı yayın sisteminden bağlanan izleyiciler tarafından takip edilen seminer programına bayanlarda vakıf merkezinde kendilerine ayrılan bölümden katılarak izleyebildiler.

Seminerimizi aşağıdaki Linke tıklayarak tekrar izleyebilirsiniz.