Kardeşlik Bağımız Devam Ediyor | İmam Buhari Vakfı
Kardeşlik Bağımız Devam Ediyor Reviewed by Momizat on . İmam Buhâri Vakfı, Filistin'deki yardım kuruluşlarıyla kardeşlik bağını sürdürüyor. Filistin siyonistler tarafından işgal altında olan bir ülkedir. İsrail’in sü İmam Buhâri Vakfı, Filistin'deki yardım kuruluşlarıyla kardeşlik bağını sürdürüyor. Filistin siyonistler tarafından işgal altında olan bir ülkedir. İsrail’in sü Rating: 0

Kardeşlik Bağımız Devam Ediyor

İmam Buhâri Vakfı, Filistin’deki yardım kuruluşlarıyla kardeşlik bağını sürdürüyor.

Filistin siyonistler tarafından işgal altında olan bir ülkedir. İsrail’in sürekli olarak bombardımana tuttuğu Filistin topraklarında, direniş gösterenler arasında hayatını kaybetmiş on binlerce müslüman kardeşimiz bulunmakta ve bunların sonucunda ardlarında bıraktıları eşleri ve evlatları vardır.

Mezalimlerin baş gösterdiği diyar Filistin’deki işgalde dul kalan ve bakmakta zorlandıklarıevlatları olan ailelere, İmam Buhâri Vakfı Filistin’de bulunan yardım kuruluşları aracılığıyla“Sizi Bekleyenler Var” yardım kampanyasında oradaki yetimlerede yer verdi.

Kampanya kapsamında, “yetim.imambuharivakfi.org” sitesinde açılan yetimlerimiz sayfasına elli yetim kardeşimizi sponsor aramak üzere dahil ettik. Sizlerin göstermiş olduğu hassasiyet sonucu yirmi yetim evladımız kısa bir süre içerisinde kurulan yarıdm köprüsünde düzenli olarak aidatlarını almaktadırlar. Hemen sizde bir yetime sponsorolmak için tıklayınız. Unutmayın! “Akraba veya yabancı bir yetimi kendisini kurtarana kadar bakana Cennet vacip olur.” (Ebu Davud)