Kardeşlik Yardım Konvoyunu Dualarla Gönderdik | İmam Buhari Vakfı
Kardeşlik Yardım Konvoyunu Dualarla Gönderdik Reviewed by Momizat on . Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Allah’a hamd olsun ki, Suriyeli mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için gerçekle Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Allah’a hamd olsun ki, Suriyeli mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için gerçekle Rating: 0
You Are Here: Home » Acil Yardımlar » Kardeşlik Yardım Konvoyunu Dualarla Gönderdik

Kardeşlik Yardım Konvoyunu Dualarla Gönderdik

Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Allah’a hamd olsun ki, Suriyeli mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için gerçekleştirmiş olduğumuz yardımlarımıza, bir yenisi daha eklemeyi bizlere ihsan eyledi.

6 yıldan fazla başta zalim Esed ve onun destekçileri olan katil İran, Rusya ve tüm ehli küffarın elinde katledilen kardeşlerimize, içine öncelikle dualarımızı ve niyazlarımızı koyduğumuz Kardeşlik Konvoyunu gönderdik.

Yardım konvoyunda; Suriyeli mazlum kardeşlerimizin hem temel ihtiyaçlarını karşılamak hem de kış koşulların da kendilerine faydası olması amacıyla Su, Un yardımının yanı sıra özellikle çocuk yaşlardaki mazlumlara kışlık kıyafet yardımlarını dualarla yola çıkardık.

Yardım Konvoyumuzla beraber;

• 25.000 lt Su
  • 25.000 kg Un
  • 1.500 kg Bebek Maması