Kıssalarla Kur’an’ı Anlıyoruz Yarışması Gerçekleştirildi | İmam Buhari Vakfı
Kıssalarla Kur’an’ı Anlıyoruz Yarışması Gerçekleştirildi Reviewed by Momizat on . Lise çağındaki gençlerimize yönelik 'Kısslarla Kur'an'ı Anlıyoruz' yarışması, 1 Nisan Pazar günü İmam Buhari Vakfında gerçekleştirdi. Bayanların da katıldığı ya Lise çağındaki gençlerimize yönelik 'Kısslarla Kur'an'ı Anlıyoruz' yarışması, 1 Nisan Pazar günü İmam Buhari Vakfında gerçekleştirdi. Bayanların da katıldığı ya Rating: 0

Kıssalarla Kur’an’ı Anlıyoruz Yarışması Gerçekleştirildi

Lise çağındaki gençlerimize yönelik ‘Kısslarla Kur’an’ı Anlıyoruz’ yarışması, 1 Nisan Pazar günü İmam Buhari Vakfında gerçekleştirdi. Bayanların da katıldığı yarışma Kur’an tilaveti ile başladı. Yarışmadan sonra yapılan konuşmada hayat kılavuzumuz olan Kur’an’ı Kerim’i öğrenme ve yaşama konusuna vurgu yapıldı. Dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Yarışmaya katılan tüm kardeşlerimize İmam Buhari Vakfı olarak teşekkür ederiz.

SIRA AD-SOYAD PUAN ÖDÜL
1 Esra ALPTURAN 69 TAM ALTIN