Kurban 2014’e Hazırız! | İmam Buhari Vakfı
Kurban 2014’e Hazırız! Reviewed by Momizat on . İmam Buhârî Vakfı olarak bu yıl da Kurban çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tecrübeli ekibimiz titizlikle sürdürdüğü kurban çalışmaları sürecini vakıfımızda istiş İmam Buhârî Vakfı olarak bu yıl da Kurban çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tecrübeli ekibimiz titizlikle sürdürdüğü kurban çalışmaları sürecini vakıfımızda istiş Rating: 0

Kurban 2014’e Hazırız!

İmam Buhârî Vakfı olarak bu yıl da Kurban çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tecrübeli ekibimiz titizlikle sürdürdüğü kurban çalışmaları sürecini vakıfımızda istişare heyetiyle görüşmelerini tamamladı. En ince ayrıntının dahi konuşulduğu toplantıda, istişare ekibi tarafından onaylanan broşürlerimiz baskıya hazırlandı. Ayrıca vakfımız bu yıl kurban ibadetinizi daha güvenli ve şeffaf olarak ihya etmenizi sağlayacak yepyeni bir mikro siteyi hizmetinize sundu. Sizler için açılan yeni mikro sitemizde; fıkhi açıdan kurbanı anlatan Kurban Rehberi, kurbanlık hissesi ve yurtdışı bağış ile ilgili sıkça sorulan sorular ve cevapları, hesap bilgileri, iletişim formları, başvuru formları, broşürlerimiz, geçen yıllardaki kesimlerimizi içeren fotoğraf galerisi, son kesim çalışmasını izleyebileceğiniz videomuz bulunmaktadır.

İmam Buhari Vakfı 2014 Kurban Çalışması Hakkındaki Herşey İçin Tıklayınız;  kurban.imambuharivakfi.org