Kurban 2015 Veteriner Kontrolü | İmam Buhari Vakfı
Kurban 2015 Veteriner Kontrolü Reviewed by Momizat on . Kurbanlıklarımız veteriner hekim kontrolü altında seçilmiştir. Dört yılı aşkın bir süredir kurban kesim hizmeti veren vakfımız, bu senede sizler için İslâmi şar Kurbanlıklarımız veteriner hekim kontrolü altında seçilmiştir. Dört yılı aşkın bir süredir kurban kesim hizmeti veren vakfımız, bu senede sizler için İslâmi şar Rating: 0

Kurban 2015 Veteriner Kontrolü

Kurbanlıklarımız veteriner hekim kontrolü altında seçilmiştir.

Dört yılı aşkın bir süredir kurban kesim hizmeti veren vakfımız, bu senede sizler için İslâmi şartlar altında kontrolü yapılan kurbanlıkları seçmiştir. Her sene hizmet kalitesini dahada arttıran kurban organizasyon ekibimiz, bu dönemde Kocaeli Gölcük’te bulunan Vadi Besicilik kesimhanesinde hizmet verecektir.

Vakfımızın veteriner ekibinin seçtiği kurbanlıkların video ve fotoğraf galerisine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Amel, sözün efendisidir.

Fotoğraf Galerisi: