Liseli Gençlerimizin Sınavları Gerçekleştirildi | İmam Buhari Vakfı
Liseli Gençlerimizin Sınavları Gerçekleştirildi Reviewed by Momizat on . "Bugünün gençleri yarının geleceğidir. Geleceğine yatırım yapmayan bir toplum her yönden çökmeye mahkumdur." parolasıyla yola çıkan İmam Buhari Vakfımız tarafın "Bugünün gençleri yarının geleceğidir. Geleceğine yatırım yapmayan bir toplum her yönden çökmeye mahkumdur." parolasıyla yola çıkan İmam Buhari Vakfımız tarafın Rating: 0
You Are Here: Home » Bilgi Yarışmları F » Liseli Gençlerimizin Sınavları Gerçekleştirildi

Liseli Gençlerimizin Sınavları Gerçekleştirildi

“Bugünün gençleri yarının geleceğidir. Geleceğine yatırım yapmayan bir toplum her yönden çökmeye mahkumdur.” parolasıyla yola çıkan İmam Buhari Vakfımız tarafından Liseli Gençlerimiz için “Kehf Suresi Gençlik Suresi” yarışması 23.04.2017 tarihinde gerçekleşmiştir. Programımız Kur’an tilavetiyle başlamıştır. Yarışmamız ise 11.00’da başlayıp 12.30’de sonuçlandı. Yarışmanın sonuçları aynı gün içerisinde açıklanmıştır.

Ödül töreninden önce öğrenci kardeşlerimiz ve misafirler için mini bir program düzenlenmiştir.

Dereceye giren kardeşlerimizin ödüllerini hocalarımız takdim etti.

DERECEYE GİRENLER

ERKEKLERİMİZ