Minik Ellerden Yardımlaşma Örneği | İmam Buhari Vakfı
Minik Ellerden Yardımlaşma Örneği Reviewed by Momizat on . Bizlere yardımın yaşının olmadığını çok anlamlı bir şekilde gösteren minik kardeşlerimiz Suriye yardım konvoylarına destek olmak için bağışta bulundu. Zulmün hü Bizlere yardımın yaşının olmadığını çok anlamlı bir şekilde gösteren minik kardeşlerimiz Suriye yardım konvoylarına destek olmak için bağışta bulundu. Zulmün hü Rating: 0

Minik Ellerden Yardımlaşma Örneği

Zulmün hüküm sürdüğü coğrafyaların feryatlarına sessiz kalmayan İmam Buhari Vakfı’nın Suriye’ye göndereceği 17 tırlık “Temel İhtiyaçlar Yardım Konvoyuna” destek olabilmek için duyarlılığını esirgemeyen minik kardeşlerimiz de evlerinde topladıkları kumbaraları vakfımıza gelerek bağışladı.

Rabbimiz minik ama yürekli kocaman olan bu kardeşlerimizin ayaklarını İslâm’da sabit kılsın. Zulme karşı sessiz kalmayanlardan eylesin. Anne ve babasına hayırlı evlatlar olabilmeyi nasip etsin.

Fotograflar için;