Nafile İbadetler ve Zikrin Gerekliliği ve Önemi | İmam Buhari Vakfı
Nafile İbadetler ve Zikrin Gerekliliği ve Önemi Reviewed by Momizat on . 03 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 20:30'da Sadık TÜRKMEN Hoca tarafından "Nafile İbadetler ve Zikrin Gerekliliğinin Müslümanın Hayatındaki Önemi" konulu semine 03 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 20:30'da Sadık TÜRKMEN Hoca tarafından "Nafile İbadetler ve Zikrin Gerekliliğinin Müslümanın Hayatındaki Önemi" konulu semine Rating: 0
You Are Here: Home » MULTİMEDYA » Seminer Medyaları » 2015 » Nafile İbadetler ve Zikrin Gerekliliği ve Önemi

Nafile İbadetler ve Zikrin Gerekliliği ve Önemi

03 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 20:30’da Sadık TÜRKMEN Hoca tarafından “Nafile İbadetler ve Zikrin Gerekliliğinin Müslümanın Hayatındaki Önemi” konulu seminer verilmiştir. Seminer vakıf binamıza gelen katılımcılar ve web sitemizde ki canlı yayın sisteminden bağlanan izleyiciler tarafından takip edildi. İlk defa bu seminer ile bayanların da vakıf binasında sesli ve görüntülü olarak takip edebildiği seminer programı beğeni ile karşılandı.

Seminerimizi aşağıdaki Linke tıklayarak tekrar izleyebilirsiniz.