Öğrencilere Rehberlik Yardımı | İmam Buhari Vakfı
Öğrencilere Rehberlik Yardımı Reviewed by Momizat on . Ygs-lys sınavlarına girmiş olan lise öğrencilerine meslek seçimi ve bölüm tercihlerinde Vakfımız rehberlik yardımında bulunacak.   2014 LYS Sonuçları açıklandık Ygs-lys sınavlarına girmiş olan lise öğrencilerine meslek seçimi ve bölüm tercihlerinde Vakfımız rehberlik yardımında bulunacak.   2014 LYS Sonuçları açıklandık Rating: 0

Öğrencilere Rehberlik Yardımı

2014 LYS Sonuçları açıklandıktan sonra artık Üniversite tercih işlemleri başlayacak. 2014 LYS Tercih kılavuzu ve kontenjanları yayınlandıktan sonra herkes puanına göre istediği üniversiteye kayıt yaptırmak için çalışmalara başlayacak. İmam Buhari Vakfı Eğitim komisyonu tarafından organize edilecek olan rehberlik yardımı 7-11 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır. Üniversite mezunu olan ve halen üniversitede okuyan rehberlik kadrosuyla tercihte bulunacak öğrencilere İmam Buhari Vakfı’nda yardımda bulunacaktır

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÜNİVERSİTE SEMPOZYUMU YAPILMIŞTI

İmam Buhari Vakfı geçtiğimiz Haftalarda YGS-LYS sınavlarına girmiş öğrencilere Üniversite’de İslami Hayat ve Üniversite sempozyumu düzenlemişti. Sempozyumda bölüm seçimlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, üniversite’de Müslüman gençleri bekleyen tehlikeler üzerine konuşulmuştu.