Ortaokul ve Liseli Kızlarımızın Sınavları Gerçekleştirildi | İmam Buhari Vakfı
Ortaokul ve Liseli Kızlarımızın Sınavları Gerçekleştirildi Reviewed by Momizat on . "Bugünün gençleri yarının geleceğidir. Geleceğine yatırım yapmayan bir toplum her yönden çökmeye mahkumdur." parolasıyla yola çıkan İmam Buhari Vakfı'nın Liseli "Bugünün gençleri yarının geleceğidir. Geleceğine yatırım yapmayan bir toplum her yönden çökmeye mahkumdur." parolasıyla yola çıkan İmam Buhari Vakfı'nın Liseli Rating: 0

Ortaokul ve Liseli Kızlarımızın Sınavları Gerçekleştirildi

“Bugünün gençleri yarının geleceğidir. Geleceğine yatırım yapmayan bir toplum her yönden çökmeye mahkumdur.” parolasıyla yola çıkan İmam Buhari Vakfı’nın Liseli kızlarımız için “Müslüman Kadının Ahlâkı” yarışması ve Ortaokullu kızlarımız için  “Peygamberimizden Ahlâk Hadisleri” yarışması 24.04.2016 tarihinde gerçekleşmiştir. 11.00’da başlayıp 12.30’de biten yarışmanın sonuçları aynı gün içerisinde açıklanmıştır.

Ödül töreninden önce öğrenci kardeşlerimiz ve misafirler için mini bir program düzenlenmiştir.

Dereceye giren kardeşlerimizin hediyeleri kura ile belirlendi. Yarışmada dereceye giren kızlarımız ödüllerini hanım hocalarımız ve ablalarımız takdim etti.

Ortaokullu kızlarımızın sınav sonuçlarını incelemek için tıklayınız

Liseli kızlarımızın sınav sonuçlarını incelemek için tıklayınız;