Ramazan Öncesi Kardeşlik Konvoyumuzu Dualarla Gönderdik | İmam Buhari Vakfı
Ramazan Öncesi Kardeşlik Konvoyumuzu Dualarla Gönderdik Reviewed by Momizat on . Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Allah’a hamd olsun ki, Suriyeli mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için her Rama Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Allah’a hamd olsun ki, Suriyeli mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için her Rama Rating: 0
You Are Here: Home » Acil Yardımlar » Ramazan Öncesi Kardeşlik Konvoyumuzu Dualarla Gönderdik

Ramazan Öncesi Kardeşlik Konvoyumuzu Dualarla Gönderdik

Suriyeli kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Allah’a hamd olsun ki, Suriyeli mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için her Ramazan olduğu gibi, bu Ramazan öncesinde yardımlarımızı ulaştırmayı bizlere ihsan eyledi.

6 yıldan fazla başta zalim Esed ve onun destekçileri olan katil İran, Rusya ve tüm ehli küffarın elinde katledilen kardeşlerimize, içine öncelikle dualarımızı ve niyazlarımızı koyduğumuz ‘Kardeşlik Konvoyu’muzu gönderdik.

“Kim bir oruçluyu iftar ettirirse, oruçlu kadar sevap kazanır. Oruçlunun sevabından da hiçbir şey eksilmez.” (Hadis-i Şerif, Tirmizî)
Savaş, zulüm, kıtlık ve fakirlikle mücadele eden kardeşlerimizin Ramazanda yanlarında olabilmek ve ibadetlerinde kendilerine destek verebilmek için iftariyeliklerini karşılıyoruz.
“Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir.” (Hadis-i Şerif,Tirmizî )