Temel İslâmi Dersler Sınavı Gerçekleştirildi | İmam Buhari Vakfı
Temel İslâmi Dersler Sınavı Gerçekleştirildi Reviewed by Momizat on . "Bugünün gençleri yarının geleceğidir. Geleceğine yatırım yapmayan bir toplum her yönden çökmeye mahkumdur." parolasıyla yola çıkan İmam Buhari Vakfı'nın liseli "Bugünün gençleri yarının geleceğidir. Geleceğine yatırım yapmayan bir toplum her yönden çökmeye mahkumdur." parolasıyla yola çıkan İmam Buhari Vakfı'nın liseli Rating: 0
You Are Here: Home » Bilgi Yarışmları F » Temel İslâmi Dersler Sınavı Gerçekleştirildi

Temel İslâmi Dersler Sınavı Gerçekleştirildi

“Bugünün gençleri yarının geleceğidir. Geleceğine yatırım yapmayan bir toplum her yönden çökmeye mahkumdur.” parolasıyla yola çıkan İmam Buhari Vakfı’nın liseli erkek öğrencilere yönelik “Temel İslâmi Bilgiler” yarışması 08.05.2016 tarihinde 228 katılımcı ile gerçekleşmiştir. 11.00’da başlayıp 12.30’de biten yarışmanın sonuçları aynı gün içerisinde açıklanmıştır.

Ödül töreninden önce öğrenci kardeşlerimiz ve misafirler için mini bir program düzenlenmiştir. Programda genç bir kardeşimiz Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunmuş ardından çeşitli ilahi ve ezgilerle program devam etmiştir.

Birinci olan kardeşimizin 80 soruluk sınavda 79 net, onuncu olan kardeşimizin ise 73 net yaptığı yarışma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Dereceye giren kardeşlerimizin hediyeleri kura ile belirlendi. Yarışmada dereceye giren kardeşlerimizin ödüllerini kıymetli hocalarımız ve ağabeylerimiz takdim etti.

Sıralamada ilk 10’a giren Kardeşlerimiz;

Sıra Ad Soyad Doğru Yanlış Hediyeler
1. Yusuf Varhan 79 1 Tam Altın
2. Şuayb Taner 77 3 Yarım Altın
3. Emirhan Kızılkaya 77 3 Çeyrek Altın