Tüketim Kültürü ile İmtihanımız Semineri Düzenlendi | İmam Buhari Vakfı
Tüketim Kültürü ile İmtihanımız Semineri Düzenlendi Reviewed by Momizat on . 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü "Tüketim Kültürü ile İmtihanımız" semineri düzenlendi. Seminer programımız 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 20.30'da  Kur'ân-ı Kerim t 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü "Tüketim Kültürü ile İmtihanımız" semineri düzenlendi. Seminer programımız 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 20.30'da  Kur'ân-ı Kerim t Rating: 0

Tüketim Kültürü ile İmtihanımız Semineri Düzenlendi

4 Mayıs 2016 Çarşamba günü “Tüketim Kültürü ile İmtihanımız” semineri düzenlendi.

Seminer programımız 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 20.30’da  Kur’ân-ı Kerim tilavetinin ardından İhsan ÖZTÜRK Hocamızın vakıf çalışmaları ile alakalı bilgilendirme sunumunda bulunmuştur. Ardından Erciyes Üni. Arş. Gör. Metin EKEN’nin “Tüketim Kültürü ile İmtihanımız” seminerini sunmuştur.

Vakıf binamıza gelen katılımcılar ve canlı yayın sisteminden bağlanan izleyiciler tarafından takip edilen seminer programını, bayanların da vakıf merkezinde kendilerine ayrılan bölümden katılarak izleyebildiler.
Allah celle celaluhu seminere katılıp istifade edenlerin ecirlerini daim eylesin.

Fotoğraf galerisi için: