Üniversite Adaylarına Rehberlik ve Danışmanlık Yardımı | İmam Buhari Vakfı
Üniversite Adaylarına Rehberlik ve Danışmanlık Yardımı Reviewed by Momizat on . Ygs-lys sınavlarına girmiş olan lise öğrencilerine meslek seçimi ve bölüm tercihlerinde Vakfımız rehberlik yardımında bulunacak. 2015 LYS Sonuçları açıklandıkta Ygs-lys sınavlarına girmiş olan lise öğrencilerine meslek seçimi ve bölüm tercihlerinde Vakfımız rehberlik yardımında bulunacak. 2015 LYS Sonuçları açıklandıkta Rating: 0
You Are Here: Home » Eğitim Yardımları » Üniversite Adaylarına Rehberlik ve Danışmanlık Yardımı

Üniversite Adaylarına Rehberlik ve Danışmanlık Yardımı

2015 LYS Sonuçları açıklandıktan ve 2015 LYS Tercih kılavuzu yayınlandıktan hemen sonra Üniversite tercih çalışmaları başlamıştır. İmam Buhari Vakfı Eğitim komisyonu tarafından organize edilecek olan rehberlik ve danışmanlık çalışmaları, üniversite adayı olan kardeşlerimizin puanına göre en doğru tercihi yapmalarına yardımcı olma gayretindedir. Çalışmalarımız 06-10 Temmuz, 11.00-15.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Fotoğraf Galerisi