Üniversite Öğrencilerine Yönelik Ara Dönem Eğitim Programı Düzenlendi | İmam Buhari Vakfı
Üniversite Öğrencilerine Yönelik Ara Dönem Eğitim Programı Düzenlendi Reviewed by Momizat on . Üniversite öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği 2 günlük yatılı eğitim programı düzenlendi. İmam Buhari Vakfı’nda düzenlenen program Kur’an-ı Kerim Tilaveti Üniversite öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği 2 günlük yatılı eğitim programı düzenlendi. İmam Buhari Vakfı’nda düzenlenen program Kur’an-ı Kerim Tilaveti Rating: 0

Üniversite Öğrencilerine Yönelik Ara Dönem Eğitim Programı Düzenlendi

İmam Buhari Vakfı’nda düzenlenen program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Yusuf YILMAZ Hocamızın yapmış olduğu nasihatin ardından başladı.  İbrahim DEMİRBİLEK Kardeşimizin “Hz. İbrahim ve Tevhid Mücadelesi” ve Engin SAĞBAN Kardeşimizin “Cemaatleşme” seminerleri ile devam eden programın son günü ise Yusuf YILMAZ Hocamızın “Nuh (a.s.) ve Daveti” konulu semineri ve bilgi yarışması gibi çeşitli aktivitelerin ardından programımız sona erdi.

Katılım gösteren üniversiteli kardeşlerimizden Allahu Teala razı olsun.