Lütfen Bekleyiniz...

Aramak İstediğiniz Kelimeyi Yazınız

Üniversiteliler Arası Siyer Yarışması Gerçekleştirilmiştir.

“Bugünün gençleri yarının geleceğidir. Geleceğine yatırım yapmayan bir toplum her yönden çökmeye mahkumdur.”

Parolasıyla yola çıkan İmam Buhari Vakfı, üniversiteli öğrencilere yönelik “Rasullulah’ın Hayatı ve Metodu” adlı kitabı ile siyer yarışması 11.10.2015 tarihinde gerçekleştirmiştir. 10.00’da başlayıp 12.00’de biten yarışmanın sonuçları aynı gün içerisinde açıklanmıştır. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan sınav,  sonuçların mini bir törenle açıklanıp ödüllerin takdim edilmesi ile sona ermiştir. Tören sırasında Burak Aksu kardeşimizin üçüncülüğünün açıklanması ile gözler birinci ve ikinciye çevrildi. Ancak sonuçların açıklanması hiçte kolay olmadı. Çünkü en yüksek netle sahneye çıkan iki kişi vardı: Hakan Bultan ve İbrahim Adak. Kardeşlerin ”önce kardeşim” mantığı ile birbirlerini öne çıkarması ile sonuç alınamayınca sonunda kura çekilerek birinci İbrahim Adak olurken, ikinci ise Hakan Bultan oldu. Ödüllerin değerli ağabeylerimizin takdimi ile son buldu.

İlk 3′ giren kardeşlere verilen ödüller:

1. İbrahim Adak (350₺ Hediye Çeki)
  2. Hakan Bultan (300₺ Hediye Çeki)
  3. Burak Aksu     (250₺ Hediye Çeki)

Sınav sonuçları için tıklayınız.

Fotoğraf galerisi:

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile belirtilmiştir.