Üniversitelilere Yönelik Selefin Ahlakı Semineri Yapıldı | İmam Buhari Vakfı
Üniversitelilere Yönelik Selefin Ahlakı Semineri Yapıldı Reviewed by Momizat on . Üniversite öğrencilerine yönelik Selefin Ahlakı başlıklı seminer gerçekleştirildi. Nebiyy-i Ekrem sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurmuştur:“Ümmetimin en ha Üniversite öğrencilerine yönelik Selefin Ahlakı başlıklı seminer gerçekleştirildi. Nebiyy-i Ekrem sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurmuştur:“Ümmetimin en ha Rating: 0

Üniversitelilere Yönelik Selefin Ahlakı Semineri Yapıldı

Nebiyy-i Ekrem sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurmuştur:
“Ümmetimin en hayırlıları benim zamanımda yaşayanlardır. Sonra onların peşinden gelenler, daha sonra da onların peşinden gelenlerdir.”

İçerisinde bulunduğumuz çağda ihtiyaç duyduğumuz, hayırlı bir neslin ahlakıdır. Bu sebeple Ebubekir Eren hocamızın sunumuyla seminerimiz gerçekleştirildi. Programın sonunda ise Suriye ile ilgili sinevizyon gösteriminde bulunuldu.