Yetime Kefil Ol, Peygamber (s.a.v)’e Komşu Ol | İmam Buhari Vakfı
Yetime Kefil Ol, Peygamber (s.a.v)’e Komşu Ol Reviewed by Momizat on . Her gün binlerce çocuğun yetim kaldığı dünyamızda ayda 90 lira ile bir yetim çocuğa destek verebilir, ona umut olabilirsiniz. Yetim Çalışmaları Kapsamında; Barı Her gün binlerce çocuğun yetim kaldığı dünyamızda ayda 90 lira ile bir yetim çocuğa destek verebilir, ona umut olabilirsiniz. Yetim Çalışmaları Kapsamında; Barı Rating: 0

Yetime Kefil Ol, Peygamber (s.a.v)’e Komşu Ol

Yetim Çalışmaları Kapsamında; Barınma, gıda, giyecek, sağlık, eğitim gibi alanlarda çalışmalar genişletilerek devam edecektir.

Yetim Yardımları Kapsamında sponsor aile olabilir, havuz sistemine katkı verebilir veya proje desteğinde bulunabilirsiniz.

1. Sponsor Aile Sistemi

Bir yetim için her ay 90TL karşılığında düzenli olarak yetimlerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olabilirsiniz.

1. Havuz Sistemi

Yetimler için düzenleyeceğiniz her türlü yardım faaliyetini gerçekleştirip Yetim Fonu için oluşturulan havuza katkıda bulunabilirsiniz.

1.  Proje Desteği

Yetimler için gerçekleştirilmesi düşünülen yetimhane, sağlık merkezi, okul, mobilya ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması, özel sağlık sorunlarının giderilmesi, temiz su ihtiyacı için su kuyusu açılması vb. projeler; kişi, kurum veya kuruluşların sponsorluğunda hayata geçirilecek ve böylelikle yetimlerin hayat şartları iyileştirilmek için çalışmalar başlatılacaktır. Bu projelerden birisine destek olarak hayra öncülük edebilirsiniz.

Rasûlullah (sallallahu aleyhi vesellem) şöyle buyurdu; Ben ve yetime bakan kimse cennette şöyleyiz deyip, orta parmağı ile baş parmağını yan yana getirip aralarını açıp kapayarak işaret etti. [Buhâri]

Bağışlarınızı aşağıdaki hesaba yapabilirsiniz.

—————————————————————
kuveytturk-logo