Yetimlerimizin Bayram Sevincine Ortak Olduk | İmam Buhari Vakfı
Yetimlerimizin Bayram Sevincine Ortak Olduk Reviewed by Momizat on . Bu bayramda, bayram sevincini yaşatmak için bir çok bölgedeki yüzlerce yetime yeni kıyafetler hediye ettik. "Kendi yetimini veya başkasına ait bir yetimi himaye Bu bayramda, bayram sevincini yaşatmak için bir çok bölgedeki yüzlerce yetime yeni kıyafetler hediye ettik. "Kendi yetimini veya başkasına ait bir yetimi himaye Rating: 0
You Are Here: Home » Acil Yardımlar » Yetimlerimizin Bayram Sevincine Ortak Olduk

Yetimlerimizin Bayram Sevincine Ortak Olduk

“Kendi yetimini veya başkasına ait bir yetimi himaye eden kimseyle ben, cennette şöyle yan yana bulunacağız.”Hadisin ravisi Malik İbni Enes, – Peygamber aleyhisselam’ın yaptığı gibi – işaret parmağıyla orta parmağını gösterdi. (Müslim, Zühd 42.)

Rabbimiz, mazlum ve yoksul duruma düşürülmüş Müslümanların yardımına koşan ve dualarında bu kimseleri unutmayan tüm Müslümanların amellerini izzeti dergâhında kabul etsin. Allah Rasûlü sallallahu aleyhi ve sellem’in müjdelerini mahşer günü karşılarına çıkarsın. İnşallah. (Amin)